Antena Căutare

Cum se vede România în presa străină: "Țara cu unul dintre cele mai slabe sisteme sanitare din Europa"

Cum văd străinii România: "Țara cu unul dintre cele mai slabe sisteme sanitare din Europa"

Cum se vede România în presa străină: "Țara cu unul dintre cele mai slabe sisteme sanitare din Europa"
Coronavirus în România | Inquam Photos / Octav Ganea

”În această țară europeană europeană, spitalele sunt la fel de înfricoșătoare ca și coronavirusul” asta scriu jurnaliștii prestigioasei publicații Bloomberg. În contextul pandemiei de Covid-19 din lume, România intră în atenția statelor europene ca având cea mai puternică creștere a deceselor din Europa de Est.

Citește și: Klaus Iohannis, apel către Diaspora: Nu veniți anul acesta acasă de Sărbători!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bilanţul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 133 în România

Alte 11 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anunţate în ultimele ore, astfel că bilanţul se ridică acum la 133. Anterior, au fost consemnate alte două decese provocate de coronavirus, o asistentă medicală din Constanţa care fusese în vacanţă, în Turcia şi un bărbat de 61 de ani, care fusese transferat la Spitalul ”Victor Babeş” din Capitală de la Spitalul Militar.

Alte 445 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, iar bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 3.183, Suceava şi Bucureştiul având cei mai mulţi bolnavi, aproape jumătate din total. Pe poziţia a treia se află judeţul Neamţ, cu 150 de cazuri. 283 de persoane au fost vindecate şi externate. 83 de pacienţi sunt internaţi la ATI.

„Nu mai purtați măști de protecție”! Organizația Mondială a Sănătății, anunț controversat! Ce pericole ignoră oamenii... Nu s-a rugat la Dumnezeu, ci la români! O asistentă din Deva s-a filmat în spital, cu lacrimi în ochi: „Atât vă cer. Nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x