Antena Căutare

Cursuri gratuite pentru copiii care doresc să facă performanță

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat un program național de cursuri online, care se vor desfășura pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”.

Cursuri gratuite pentru copiii care doresc să facă performanță
Cursuri gratuite pentru copiii care doresc să facă performanță

Cursurile sunt gratuite și se adresează copiilor și tinerilor din întreaga țară. Portofoliul de cursuri acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității copiilor.

Acestea vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Înscrierile se vor încheia pe 4 octombrie, iar cursurile vor începe pe 12 octombrie.

Până în prezent, peste 8000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x