Antena Căutare

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Un nou seism de magnitudine 3.1pe scara Richter, s-a produs în această după-amiază în România, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost semnlat de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) de la Măgurele. 

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut Galerie
cutremur in romania

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Un nou seism de magnitudine 3.1pe scara Richter, s-a produs în această după-amiază în România, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost semnlat de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) de la Măgurele.

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut

Cutremur în România de magnitudine 3.1 pe scara Richter s-a produs în această dimineață, la ora 14:27, în zona seismică Vrancea. Detaliile exacte ale cutremurului sunt: 07/11/2018 14:27:10 cutremur in judetul Vrancea, localizat manual.Coordonate: lat 45.8462; lon 26.7633.Magnitudine: 3.1, adancime: 95km, oferite de infp.ro.

Cu o zi în urmă, două cutremure s-au produs în România în Vrancea și Arad. Vă reamintim că la sfârșitul lunii octombrie a avut loc un cutremur puternic în România, de magnitudine 5,8 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Vrancea,dar s-a resimţit şi în Bucureşti.

Sf Mihail și Gavril 2018 8 noiembrie. 8 lucruri pe care nu le știai despre îngeri... Muzeul „Victor Babeș” se redeschide! Ce poți vedea aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x