Antena Căutare

Cutremurător! Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO și a plecat de acasă, direct, spre moarte! Doina Belu a spus tot

Cornel Galeș, soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete, și-a pierdut viața la sfârșitul săptămânii trecute, într-un accident rutier grav. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi repatriat, întrucât Viviana, femeia alături de care și-a refăcut viața după moartea Ilenei Ciuculete, se va ocupa de înmormântare.

Cutremurător! Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO și a plecat de acasă, direct, spre moarte! Doina Belu a spus tot
Cornel Galeș

Din câte se știe până acum, conform declarației făcute de Doina Belu – nașa de cununie Ilenei Ciuculete – în mașina implicată în accident se aflau trei persoane. Cornal Gale; a murit, iar a doua persoană se află în comă. Totuși, cea de-a treia persoană este de negăsit.

”Am aflat că au fost trei persoane în mașină, Cornel care a murit, un alt bărbat care se află în comă și o a treia persoană care este de negăsit. Nimeni nu știe unde este. Poliția nu vrea să ofere momentan prea multe detalii, este un caz în cercetare”, a declarat Doina Belu pentru ciao.ro.

Doina Belu a mai declarat, conform sursei precizate mai sus, că în bucătărie a fost descoperit un bilet pe care era trecut numele ei, alături de precizarea ”persoană de contact”.

”Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis. Au revenit printr-un translator și mi-au comunciat inclusiv numărul de cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real”, a mai declarat Doina Belu.

Soțul Ilenei Ciuculete va fi înmormântat joi, 12 decembrie. Mai mult, Cornel Galeș își va dormi somnul de veci lângă Zânica, așa cum își alinta soția pe care a idolatrizat-o.

Angajații și sindicaliștii, revoltați de creșterea salariului minim cu doar 83 de lei: ”Acelaşi mod de abordare ca şi Gu... VIDEO - Accident teribil în Capitală! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x