Antena Căutare

Dan Diaconescu, audiat la DNA

Patronul postului Dan Diaconescu s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, unde a fost citat pentru a fi audiat in legatura cu o noua acuzatie de santaj, fapta reclamata, in 2005, de un om de afaceri

Dan Diaconescu a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca "se doreste sa i se puna un pumn in gura", "in drumul sau catre Presedintie", iar toate acezuatiile din ultimii 15 ani, solutionate cu NUP (neinceperea urmaririi penale-n.r.), sunt "dezgropate" si este "scos automat vinovat".

Ieri, anchetatorii DNA au facut o perchezitie la sediul OTV din cartierul Militari, unde au ridicat toate contractele acestei societati incheiate in 2005, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Anchetatorii au cerut doua casete continand inregistrarea a doua emisiuni, una din 11 aprilie 2005 si alta din 20-21 aprilie 2005, de la ora 20.00 - 2.00 noaptea.

Procurorii au mai cautat si un contract de publicitate din 2005, potrivit surselor citate.

Pentru ca nu au gasit nici contractele si nici casetele din 2005, procurorii anticoruptie au decis ridicarea tuturor contractelor incheiate in acel an de OTV.

Potrivit surselor citate, autorizatia de perchezitie a fost data, marti, de un judecator de la Judecatoria sectorului 1, instanta unde, initial, s-a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Dan Diaconescu si a realizatorului Doru Parv.

Citeste articolul integral pe jurnalul.ro

Protest spontan in portul Constanta Sud-Agigea... VIDEO! Incendiu de proportii in Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x