Antena Căutare

Dan-

Elena Udrea mananca foarte sanatos, e intr-o forma fizica incredibila.

Neasteptat de comunicativa si de normala. Eu o stiu din politica, e o femeie energica, dura, hotarata. A fost foarte comunicativa si a acceptat sugestiile indiferent de la cine veneau.

Negocierea cu dansa incepuse inainte sa ajung eu la Tabu. Eram 15 oameni in echipa si a vorbit cu fiecare in parte la fel.

De ce a vrut sa o imite pe Madonna?

Noi ne-am propus sa facem un numar dedicat femeilor puternice si am tot discutat cu dansa si cu stafful ei, timp de o luna, pe o lista cu vreo 20 de nume. Am cazut de acord pe cinci pana la urma. Am ales personaje total diferite intre ele, n-am vrut sa dublam personajele.

E o femeie foarte puternica si o femeie care a lansat trenduri. Madonna - campanie ecologista din Vanity Fair. Doamna Udrea stia perfect lucrurile astea si si le-a asumat, iata o femeie puternica.

Sunt doua ipoteze: sanii nu sunt ai Elenei Udrea. Daca va uitati la pozele cu Cleopatra, va dati seama ca sanii sunt ai dansei.

Un pictorial de acest gen in Romania te rca sau te coboara?

Eu zic ca te urca foarte mult, fiindca te umanizeaza, nu mai pare asa inaccesibila, ci pare o persoana ludica ce isi asuma diverse roluri. Plus ca femeile intotdeauna se vor uita ca sa comenteze, ca sunt curioase. Iti spun eu ca n-are celulita, este intr-o forma incredibila, incredibila!

VIDEO! Protest spontan in fata Ministerului Educatiei: Profesorii nu sunt de acord cu inghetarea salariilor... Primarul din Mangalia, cercetat de ANI pentru fals in declaratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x