Antena Căutare

De ce este absolut necesar să spălăm hainele pe care tocmai le-am cumpărat din magazin

Potrivit medicului de dermatologie la Centrul Medical al Universității Columbia, Donald Belsito, este absolut necesar să spălăm hainele pe care le-am cumpărat din magazine. Dacă ne vom îmbrăca cu ele, înainte de a le spăla, pot apărea iritații ale pielii, mâncărime sau chiar scabie, păduchi și ciuperci ale pielii.

Expert în fabricație de îmbrăcăminte, Lana Hogue, a declarat: "Trebuie să spălați hainele înainte de a le purta, mai ales în cazul hainelor din piele, care produc mai tare transpirația”.

Atât Hogue, cât și Belsito au remarcat, de asemenea, că substanțele chimice de pe haine, dintr-un magazine, ar trebui să fie îngrijorătoare.

Hogue mai spune că aproape toate firele și țesăturile vopsite conțin substanțe chimice în procesul de fabricare a îmbrăcămintei. Aceste substanțe chimice pot fi dăunătoare, ducând, de exemplu, la dermatită, o erupție cutanată care provoacă senzație de mâncărime.

Sursa, thejakartapost

Oana Lis, în pericol! Soția lui Viorel, la un pas de a fi băgată în spital, în fața restaurantului din care tocmai ieșis... O femeie şi-a uitat brăţara, înainte de a trece prin filtrul de securitate la Aeroportul Otopeni, și un comisar a fost p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x