Antena Căutare

De joi, vremea se incalzeste in toata tara

Astazi, temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta din Campia Romana, dar usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Miercuri vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul se anunta temporar noros. De joi se face frumos in toata tara si in plus se incalzeste semnificativ.

Miercuri, in vest va ploua slab, iar in sud si est, local va fi ceata, mai ales dimineata, posibil asociata cu burnita. Vantul sufla in general moderat, dar in zona montana inalta are ceva mai multa putere. Temperaturile maxime trec de 15 grade in regiunile intracarpatice, cu exceptia depresiunilor din estul Transilvaniei. In Banat, temperaturile vor ajunge chiar la 17-18 grade. Doar 13 grade vor fi in Capitala din cauza cetii si a norilor josi, care cel putin cateva ore dimineata vor acoperi soarele.

De joi se face frumos in toata tara si in plus se incalzeste semnificativ. Ceata si norii josi se restrang la areale foarte reduse. Cativa nori se aduna doar in nordul tarii, unde nu sunt excluse si cateva picaturi de ploaie. Vantul sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime castiga cateva grade in toata tara. Vor fi peste 15 grade, iar in sud se ating chiar 20 la Drobeta, Craiova, Calarasi, Braila. In Capitala, asteptam 18 grade la amiaza si o zi insorita.

Vezi prognoza meteo detaliata pe localitati!

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Mihai Chitac va fi inmormantat miercuri la cimitirul Ghencea Militar, fara onoruri militare... Fonduri publice date pe spranceana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x