Antena Căutare

Decizie de ultimă oră! Școli și grădinițe închise din cauza viscolului

Vor fi suspendate cursurile în școlile și grădinițele din Sinaia. Decizia a fost luată de puțin timp, întrucât elevii nu pot ajunge la școală din cauza vremii nefavorabile.

Vor fi suspendate cursurile în școlile și grădinițele din Sinaia. Decizia a fost luată de puțin timp, întrucât elevii nu pot ajunge la școală din cauza vremii nefavorabile.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea. Elevii care au ajuns la cursuri pot rămâne la program, în timp ce ceilalți sunt scutiți.

De altfel, circulaţia rutieră pe Valea Prahovei este îngreunată, joi dimineaţă, din cauza unei coloane de TIR-uri care s-a format pe DN 1, în zona staţiunii Azuga şi care nu pot înainta.

Din această cauza circulaţia rutieră este îngreunată, iar accesul autovehiculelor de peste 7,5 tone a fost interzis, astfel, autotrenurile sunt oprite la Nistoreşti, pentru a se evita ca întreaga Vale a Prahovei să se blocheze.

Şi la munte a nins, drumarii au acţionat toată noaptea, iar stratul de zăpadă aşternut pe DN 1 este de doar câţiva centimetri, însă vântul viscoleşte zăpada.

A fost impusă, joi dimineaţă o restricţie de trafic pentru TIR-uri pe DN 1 A care duce către Braşov pe ruta Vălenii de mUnte – Cheia – Săcele.

Sărbătoare religioasă 19 ianuarie: Sfântul care avea putere asupra morții... Circulația trenurilor în condiţii de iarnă, trenuri întârziate, haos în gări, dar fără magistrale feroviare închise! Iar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x