Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Clipe de groază pentru familia Denisei Răducu! Mormântul artistei a fost cuprins de flăcări

Mormântul cântăreței Denisa Răducu a luat foc în după amiaza zilei de 2 ianuarie. Locul de veci al regretatei artiste a ars aproape în intregime, iar focul a distrus darurile lăsate de familie și prieteni.

Clipe de groază pentru familia Denisei Răducu! Mormântul artistei a fost cuprins de flăcări

Incidentul a pornit de la o candela aprinsă, iar ulterior focul s-a extins din cauza rafalelor de vânt. Mai mult decât atât, focul a fost întreținut și de obiectele pe care artista le-a tot primit la mormânt din partea admiratorilor sau a apropiaților.

Paznicii cimitirului au observat incendiul și au reușit să stingă flăcările după câteva zeci de minute. Focul s-a extins din cauza vântului, de la o candela aprinsă.

Cântăreața Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu doi ani și jumătate, fiind înmormântată la cimitirul din Ștefănești, județul Vâlcea. Solista a murit la vârsta de 27 de ani, după cinci luni de chinuri groaznice fiind diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Aceasta a încercat mai multe tratamente chiar şi naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii.

Recomandari