Antena Căutare

Descinderi in Caras-Severin si Cugir. Sunt cautate mai multe persoane suspectate de contrabanda cu tigari

Descinderi, joi dimineata, in Caras-Severin, la Oravita, Milcoveni si Beliste. Zeci de politisti au descins la mai multe adrese. Anchetatorii cauta mai multe persoane suspectate de contrabanda cu tigari.


Surse judiciare au declarat ca persoanele vizate de ancheta ar fi suspectate de contrabanda cu tigari, alcool si cafea aduse din Serbia si vandute pe piata neagra.

Perchezitii si la Cugir

Si politistii din judetul Alba, au perchezitionat, joi dimineata, aproximativ 40 de persoane, membri ai unei grupari acuzate de infractiuni cu violenta si infractiuni contra patrimoniului. La actiunea din Cugir au participat aproximativ 150 de politisti si jandarmi, potrivit Mediafax.

Cele 40 de persoane urmeaza sa fie aduse la audieri la Alba Iulia, la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan.

Surse apropiate anchetei au declarat ca gruparea vizata de actiunea politistilor s-a format in ultimii ani la Cugir si este acuzata de numeroase fapte, printre care un numar mare de furturi, loviri, amenintari si tentativa de omor.

Potrivit surselor citate, in perioada sarbatorilor de Paste, o parte din membrii gruparii l-au batut cu bestialitate pe un agent de paza la o discoteca din Cugir, in urma incidentului victima ajungand in stare foarte grava la spital.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Control de amploare in Portul Constanta: Sunt verificati de comisionarii vamali... "Cursa verde" a ajuns la final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x