Antena Căutare

Descoperire macabra la Sibiu: Doi tineri, gasiti morti intr-o padure

Descoperire macabra la marginea unei paduri din judetul Sibiu! Cadavrele a doi tineri, o femeie si un barbat, au fost gasite intr-o masina. Criminalistii spun ca trupurile zac acolo, cel mai probabil, de vreo doua luni.

Criminalistii au descoperit langa victime un aparat de fotografiat si cateva carti medicale. Este posibil ca cei care apar in pozele din camera sa fie chiar cele doua victime.

Cine ii recunoaste este rugat sa sune de urgenta la 112. Barbatul are aproximativ 1,70 inaltime si, cand a fost gasit, era imbracat cu blugi, curea din piele neagra, maiou alb, tricou cu maneca scurta de culoare deschisa si purta pantofi de piele intoarsa, maro.

Fata are cam 1.60 inaltime si parul vopsit roscat. Purta si ea blugi albastri, curea din piele neagra, un body, probabil alb, si pantofi sport, alb cu albastru. Politistii spun ca dovezile nu arata ca ar fi vorba de crima.

Anchetatorii sustin ca cei doi aveau intre 20 si 30 de ani.

Atac armat intr-un autocar pe ruta Bucuresti - Ramnicu Valcea... Se intampla in Romania: Bebelusii din Galati, expusi tuberculozei. Nu sunt vaccinuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x