Antena Căutare

Descoperirea care te transformă în super-erou! Lentilele de contact care îţi permit să lansezi raze laser din ochi

Visul de a deveni super-erou este pe punctul de a deveni realitate. Vrei să te transformi în Superman? Mulţumită unui nou tip de lentile de contact va fi posibil.

Visul de a deveni super-erou este pe punctul de a deveni realitate. Vrei să te transformi în Superman? Mulţumită unui nou tip de lentile de contact va fi posibil.

Aceste dispozitive oculare permit purtătorului să tragă cu raze laser din ochi la o distanţă de 50 de centimetri, scrie Mail Online. O membrană flexibilă, similară cu peliculele utilizate pentru ecranul smartphone-ului ce activează pixeli, îţi va putea îndeplini visul. Descoperirea a fost realizată de o echipă de cercetători din cadrul Universităţii din St. Andrews.

Descoperirea care te transformă în super-erou! Lentilele de contact care îţi permit să lansezi raze laser din ochi

Lentilele de contact cu laser au fost testaţi pe ochii unei vaci. Prin transmisterea unei lumini albastre pe lentilă, o rază laser verde a apărut pe un ecran de 50 de centimetri.

''Munca noastră reprezintă o nouă reuşită în dezvoltarea laserelor şi modul în care acestea pot fi utilizate în medii moi'' a adăugat el. Specialiştii consideră că dispozitivul ar putea fi utilizat şi pentru ochiul uman.

Informația falsă care a dezlănțuit haosul, în rândul părinților: "Copii, găsiți fără organe!". Poliția a intra... Evaluarea Natională 2018. Calendar și modele de teste pentru elevii de clasa a II-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x