Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Dezastru la Aeroportul Otopeni! Ministrul Transporturilor: „Pasagerii sunt nevoiţi sa stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor” - Foto

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a găsit „o mizerie de nedescris” la aeroportul Henri Coandă, în timpul unei vizite neanunțate. El susține că „românii merită un altfel de management”.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a găsit „o mizerie de nedescris” la aeroportul Henri Coandă, în timpul unei vizite neanunțate. El susține că „românii merită un altfel de management”.

Vizita a fost efectuată în contextul în care se pregăteşte demiterea conducerii aeroportului, potrivit Antena 3.

Răzvan Cuc a precizat că a efectuat vizita după ce a primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi.

Dezastru la Aeroportul Otopeni! Ministrul Transporturilor: „Pasagerii sunt nevoiţi sa stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor” - Foto

„Am efectuat în aceasta dimineaţă o vizită inopinată în principala poartă de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La fața locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Cuc consideră că problemele pe care le-a observat în aeroport arată un management defectuos.

„La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiţi sa stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor. Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investiţiilor este vizibilă, deşi ar putea să existe investiţii, pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulţumit de acest management al companiei si cu siguranţă românii merita un altfel de management”, a spus Cuc.

Recomandari