Antena Căutare

Vestea pe care o așteptau toți fumătorii! Legea va fi modificată în perioada următoare. Iată unde se va putea fuma

Intrată de câteva zile în vigoare, legea anti-fumat ar putea fi modificată în bunul stil românesc. Un grup de parlamentari vor să depună câteva amendamente care să le facă viaţă mai uşoară fumătorilor

Intrată de câteva zile în vigoare, legea anti-fumat ar putea fi modificată în bunul stil românesc. Un grup de parlamentari vor să depună câteva amendamente care să le facă viaţă mai uşoară fumătorilor.

Astfel, parlamentarii propun că legea să considere un spaţiu închis doar încăperile cu patru pereţi şi să permită înfiinţarea unor cluburi exclusiv pentru fumători.

Marţi, la Comisia Juridică a Senatului, va fi dezbătută legea care trebuie să transpună directiva europeană a fumatului, iar parlamentarii vor să profite de ocazie.

„Am decis să depunem aceste amendamente mâine acolo şi mâine Comisia Juridică urmează să se pronunţe asupra lor, legea urmând să între în dezbaterea Senatului poimâine, motiv pentru care cu puţin noroc s-ar putea că poimâine Senatul să dopte o formă în care amendamentele noastre să fi fost admise, să se poată fuma pe terase, să se poată face camere speciale unde oamenii îşi vor dori să fumeze cu respectarea condiţiilor de protecţie, de siguranţă şi de neafectarea intereselor nefumătorilor”, spune Cătălin Fenechiu, citat de stiriziare.net.

Veste bună pentru români! Valoarea nominală a unui tichet de masă va creşte până la 13 lei... Legea dării în plată naște controverse. Care este singurul segmentul imobiliar care nu va fi afectat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x