Antena Căutare

Directorul care a gonit elevi cu un extinctor, la un liceu din Timișoara, declarație uluitoare! Cum se apără. „Regret gestul, dar a fost ceva de instinct”

Directorul Liceului „Jean Louis Calderon” din Timișoara, care a fost filmat în timp ce gonea cu extinctorul zeci de elevi, a explicat de ce a făcut acest lucru și a precizat că a fost felicitat de părinții adolescenților.

Directorul Liceului „Jean Louis Calderon” din Timișoara, care a fost filmat în timp ce gonea cu extinctorul zeci de elevi, a explicat de ce a făcut acest lucru și a precizat că a fost felicitat de părinții adolescenților.

El a spus că marți a fost un exercițiu de evacuare la liceu. Reprezentanții ISU au explicat elevilor cum să se comporte, inclusiv în zona de fumat.

„Noi am rămas cu câteva cadre didactice pe terenul de fotbal și cu ajutorul unui extinctor am făcut o mică demonstrație. În acel moment au venit spre noi câțiva elevi de la ciclul primar și câțiva dascăli și ne-au spus că <uitați ce au învățat copiii noștri>. Am luat din instinct extinctorul și am pulverizat acea substanță”, a spus directorul liceului, Ion Ionici, pentru digi24.ro.

„Regret gestul, dar a fost ceva de instinct, pentru că avem probleme deosebite pe zona de fumat. Cred că 50 - 100 de elevi ne fumează în școală”, a adăugat el.

Directorul a mai spus că niciun elev nu a semnalat vreo problemă de sănătate după gestul său şi că la cabinetul medical nu s-a plâns nimeni că ar fi suferit.

Ion Ionici a precizat că a fost felicitat pentru gest de elevi, profesori și mai mulți părinți care l-au sunat, „pentru că sunt sătui de modul în care anumiți elevi se comportă la noi în școală, pe fumat”.

O navă militară va participa un exerciţiu multinaţional în Turcia, alături de militari din alte nouă ţări specializaţi î... Ultimă oră! Șeful DIICOT a demisionat, deși nu are nimic să își reproșeze! De ce a decis să își părăsească funcția. „Am ...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x