Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Burlacul

Directorul de la Matei Balș laudă un interviu, în exclusivitate, realizat pentru Antena 1: "Italianul a venit bolnav în România, autoritățile n-au reușit să afle! Mă bucur că am avut aceste declarații"

Italianul care a răspândit coronavirusul în România a ajuns în țara noastră cu simptome de febră! Este declarația făcută de Cesare Emendatori, într-un interviu realizat în exclusivitate pentru Observator, care demontează toate cele spune de autoritățile din țara noastră. Managerul Institutului Matei Balș din Capitală a lăudat, într-o conferință de presă, echipa Antenei 1 care a reușit să afle informații importante pentru anchetă. Lucru pe care polițiștii și anchetatorii nu l-au făcut, admite Adrian Streinu Cercel.

Managerul de la Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, a lăudat inițiativa reporterului Sonia Simionov de a lua legătura cu italianul bolnav de coronavirus, prin care a reușit să afle că bărbatul a avut primele simptome de boală imediat ce a ajuns în țara noastră.

Italianul cu Covid-19 a stat trei zile în casă, în România, din cauza febrei mari

Mai mult, acesta a spus că a stat trei zile în care, temperatura îi depășea 39 de grade. Nici gând de partide de vânătoare sau alte activitățile care să-l fi plasat în grupuri mari de oameni. Întrebat de jurnaliști dacă autoritățile au aflat sau nu că bărbatul s-a simțit rău la scurt timp după ce a ajuns în județul Gorj, Streinu Cercel a admis că nu.

"Autoritățile nu au reușit să afle și mă bucur că a existat acest interviu! (cu italianul Cesare Emendatori, realizat de Sonia Simionov, pentru Obsevator - n.r.)", a declarat șeful Institutului pentru Boli Infecțioase Matei Balș.

Italianul bolanv de coronavirus demontează declarațiile autorităților din România

Italianul infectat cu Covid-19 nu a fost la nicio partidă de vânătoare, așa cum s-a spus, ci a stat mai mult în casă, întrucât prezenta simptome de boală.

Întrebat dacă a avut febră înainte să vină în România, bărbatul de 71 de ani a răspuns clar: "Nu, căci altfel mergeam la spital. Am început să am febră marți seara, când am ajuns în România!"

Recomandari