Căutare Live

Românul infectat cu coronavirus rupe tăcerea: „Nu am avut nicio treabă cu italianul. Toată lumea aberează!”

Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, primul interviu acordat presei de românul infectat cu coronavirus. Bărbatul susține că se simte bine și că nu a avut nicio treabă cu italianul care a adus virusul în România.

„Mă simt bine acum. Nu am avut nicio treabă cu acest italian. Doar patronul meu a vorbit cu el. Toată lumea aberează la televizor”, spune bărbatul din Gorj.

Mai mult, primul român infectat cu coronavirus susține că nu a fost nici măcar în aceeași încăpere cu italianul care a adus virusul în România.

„Cu italianul, acum când am venit acasă, l-am văzut. A fost la hală. Nu am fost aceeași încăpere. Eu m-am uitat doar două secunde în curte, am văzut italianul și apoi am intrat în hală. Am fost la o distanță considerabilă. Nu am dat mâna cu el, n-am mers cu el la vânătoare, nu am făcut niciun chef.

Cine este bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus? Are 20 de ani și ar fi angajat în restaurantul italianului care a adus virusul în România

Tânărul spune că nu a avut niciun simptom de gripă sau răceală în ultimele zile: nu a avut febră, nu a avut dureri de cap, nu a tușit. Chiar și acum, spune că se simte foarte bine.

Nu m-am simțit rău de loc. Nu am tușit, nu am avut febră, nimic nimic. Am fost în Germania, mi se pare că am venit pe 18, dar nu. Nu mai știu exact. Am plecat cu mașina și am venit cu avionul.

A venit DSP-ul să ia testele acelea din nas și gât și ne-au spus să nu părăsim domiciliul. Ieri dimineață au venit. M-au sunat seara să spună că va veni cineva, și într-adevăr a venit la ora 7:00. Noi suntem șase persoane în casă. Eu am stat doar cu ei. Toți sunt blocați în casă acum. Temperatura și-o iau singuri și anunță mai departe.

Răsturnare de situație în cazul tănărului din Gorj infectat cu coronavirus. Război între familie și oficiali: „Nu a avut niciun contact cu italianul!”

În acest moment, bărbatul este internat Institutul Matei Balș din Capitală.

Stau singur în cameră. A venit un medic în costum și mi-a luat sânge. Mi-a adus mâncare. Mi-au dat doar o pastilă. N-am mâncat de ieri de la 4, am fost speriat. Acum n-am nimic. Doar sperietura a fost. Mă simt foarte bine. Nu am febră, nu mă dor mușchii”, a zis românul infectat cu coronavirus.

Italianul care a adus coronavirusul în România demontează declarațiile autorităților! Noile mărturii ale bărbatului schimbă tot: „Ce vânătoare? Ce petrecere? Nu mai credeți tot ce auziți!”

Întregul interviu, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

O nouă răsturnare de situație în cazul tânărului din Gorj infectat cu coronavirus! Angajatorul lui a dat cărțile pe față... Feriţi-vă de ştirile false! Echipa Observator a căzut victimă unui fake news. Ce reacție a avut cel care a propagat minc...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x