Antena Căutare

Disperare: Lenjerie second-hand la spitalul din Constanta

La un pas de colaps din cauza crizei, conducerea spitalului judetean Constanta ia masuri radicale. Au fost reduse turele din blocurile operatorii iar medicii vor fi chemati de acasa doar in caz de urgenta. Controversele au inceput insa cand managerul spitalului a anuntat ca lenjeria spitalului va fi inlocuita cu una second-hand, adusa de la hotelurile de pe litoral.

La Spitalul Judetean din Constanta criza isi arata coltii din ce in ce mai rau. Ultima masura a managementului i-a pus insa pe ganduri pe pacientii din spital. Practic, managementul spitalului vrea sa cumpere lenjeria de patrui casat de catre hotelurile din judetul Constanta.

Pacientii au reactionat imediat: "Mai bine a fost pe vremea comunismului decat e acum. N-ar trebui sa se intample asa ceva", declara unul dintre ei.

Altii insa sunt multumiti: "In lipsa de altceva e bune si alea, decat jafurile astea de acum", declara o vizitatoare din spital, ruda cu un pacient.

Unii pacienti deja isi aduc de acasa propria lenjerie, de frica si scarba de a dormi pe lenjeria deteriorata si veche de cand lumea a spitalului din Constanta.

Sefii spitalului spun ca bugetul alocat de la stat in 2010 de-abia le ajunge pentru plata salariilor si a medicamentelor de stricta necesitate, si ca nu se poate pune problema de achizitie a unei lenjerii complet noi.

Statul introduce impozit forfetar pentru taximetrie si spalatorii auto... Mama surogat, o alegere riscanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x