Antena Căutare

DN 17C, blocat din cauza unui sofer de TIR care a incurcat indicatoarele

Sute de masini au ramas blocate, aseara, pe Drumul National 17 C, din cauza unui sofer profesionist, dar neatent. TIR-ul pe care-l conducea a ramas intepenit in zapada, in momentul in care barbatul a vrut sa faca o manevra de intoarcere. Sub greutatea incarcaturii, rotile s-au invartit in gol pe stratul de gheata de sub zapada.

Soferul venea de la Vatra Dornei si se indrepta spre Baia Mare. La intrarea in orasul Bistrita a incurcat indicatoarele rutiere, asa ca in loc sa iasa din oras, pe Drumul National 17, spre Dej, a ajuns pe Drumul National 17 C, spre Nasaud.

O incarcatura mult prea grea pentru ca TIR-ul sa poata sa porneasca din loc sub propria putere. In spatele lui a inceput sa se stranga in scurt timp o coloana de cativa kilometri, formata din sute de masini.

Abia cand un alt TIR l-a tractat pe cel blocat, traficul a revenit la normal.

Pentru haosul pe care l-a creat, soferul TIR-ul s-a ales cu 2 puncte de penalizare si va trebui sa plateasca si o amenda de 200 de lei.


Vezi care ar fi efectele unui seism de peste 7 grade pe scara Richter in Bucuresti!... Un barbat a incercat sa se sinucida si ramas suspendat pe o macara, in fata Spitalului Floreasca din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x