Antena Căutare

Doi pensionari, soț și soție, vor cu disperare să muncească! „Numai împreună, pentru că suntem o echipă! Avem 700 de lei pensie”

Doi pensionari, soț și soție, din județul Călărași, vor cu disperare să muncească, pentru pensiile pe care le primesc, de 704 lei, respectiv 780 de lei, nu le ajung ca să se întrețină.

Doi pensionari, soț și soție, vor cu disperare să muncească! „Numai împreună, pentru că suntem o echipă! Avem 700 de lei pensie”
Doi pensionari, soț și soție, vor cu disperare să muncească! „Numai împreună, pentru că suntem o echipă! Avem 700 de lei pensie” (Ilustrație) | Hepta

Cei doi pensionari au făcut apelul către Silviu Iliuță, care a publicat întregul mesaj pe platforma de socializare Facebook.

Pensionarii au precizat că nu vor să audă de pomană, ci vor să muncească. Nu oricum, ci împreună! Și nu pentru că, toată viața, n-ar fi muncit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un român este cel mai bătrân bărbat din lume! Cine este Dumitru Comănescu. Care sunt secretele longevității lui. „Am ascultat cum toată lumea cânta imnul, de Marea Unire” – FOTO

Cei doi soți au precizat că nu pot apela la ajutorul copiilor lor, pentru că și aceștia au dificultăți financiare.

„Avem copii, dar au multe pe cap: copii, întrețineri etc, știți cum e. Și, de altfel, cum aș putea lua de la ei când și lor de abia le ajunge”, au scris pensionarii.

Cei doi soți au lăsat doar un număr de telefon - 0770 540 456, pentru a fi contactați de persoanele care le-ar putea oferi ceva de lucru.

Ultimă oră! Alertă cu bombă, la stația de metrou Eroilor! Ce au descoperit autoritățile... Mașini de lux confiscate de autorități, scoase la licitație. Cât costă un Porsche Panamera sau un Audi Q7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x