Antena Căutare

Dorel lovește din nou, la Calafat! Șoferii au oprit mașinile și au filmat „minunea”! Care e noua metodă românească de astupat gropile?

Imagini demne de tot râsul la Calafat, acolo unde un drumar, un veritabil "Dorel", a reușit să stârnească amuzamentul tuturor cu faptele sale...nu tocmai logice!

Imagini demne de tot râsul la Calafat, acolo unde un drumar, un veritabil "Dorel", a reușit să stârnească amuzamentul tuturor cu faptele sale...nu tocmai logice!

Nu pare deranjat nicio clipă că afara plouă, iar - în bălţi - apa ajunge până la gleznă. „Dorel” toarnă asfalt direct în bălţile cu apă de pe un drum naţional!

Minute în şir, muncitorul cocoţat pe o maşină cu asfalt fierbinte aruncă - agale - criblura încinsă pe şosea.

Şoferii care treceau prin zonă nu au putut rata momentul. L-au filmat pe Dorel şi l-au postat pe Facebook, iar imaginile - deja virale pe Internet - sunt intitulate ironic: "Noua metodă românească de astupare a gropilor".

ALOCAȚII COPII 2018. Schimbare uriaşă. Câți bani vor primi părinții de la stat pentru copii! Guvernul a făcut anunțul!... În Turnul cu Ceas din Cetatea Sighișoarei se află o comoară veche de patru secole! Ce găsesc turiștii aici (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x