Antena Căutare

Dosarul Caracal, blocat de procurorul general. Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare

Dosarul Caracal, blocat de procurorul general. Acesta dorește să întrunească o comisie pentru a mai cerceta cazul și pentru a decide ce face cu acest caz.

Dosarul Caracal, blocat de procurorul general. Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare Galerie
Dosarul Caracal este blocat

Să nu uităm faptul că peste 10 zile Gheorghe Dincă ar trebui să fie eliberat, acestuia îi expiră mandatul.

Alexandru Cumpănașu este de părere că decizia procurorului general este una corectă. Acesta mai spune că i s-ar părea corect să poată înainta o scrisore, împreună cu familiile victimelor, pentru a semnala poblemele din Cazul Caracal.

”În cursul zilei de azi, 13 ianuarie 2020, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (P.Î.C.C.J.) dosarul “Caracal”, împreună cu rechizitoriul întocmit, pentru verificarea sub aspectul legalităţii şi temeiniciei şi confirmării de către procurorul ierarhic superior”, anunţă Ministerul Public.

„M-a bătut și m-a gonit!”. O fetiță, găsită plângând pe un câmp din Vaslui, după ce a fost alungată de mama ei vitregă! ... Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică –...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x