Antena Căutare

Drama unei familii din Petrosani: baietelul lor a fost operat de medici la mana gresita!

O familie din Petrosani traieste de cateva luni o drama cumplita. Baiatul lor de 3 ani a fost operat din greseala de medici la mana sanatoasa. Doctorul vinovat a fost sanctionat doar cu un avertisment. Asta in timp ce copilul ar mai avea nevoie de sedinte de terapie, pe care familia nu-si permite sa le plateasca.

Alex a trecut deja prin doua interventii chirurgicale. Inca nu se simte bine si tot ce-si doreste - cum spune chiar el - este sa nu-l mai doara. Parinti il privesc neputinciosi. Si furiosi in acelasi timp. Anul trecut, Alex a cazut in curte si s-a lovit la mana. La mana dreapta. Mama lui l-a dus la medicul de familie, iar acesta l-a trimis la ortopedie, la un control de specialitate.

Acolo s-a confirmat ca baiatul avea intr-adevar o leziune la un tendon si a fost trimis la chirurgie. Dar diagnosticul de pe biletul de trimitere a fost scris gresit. pentru mana stanga. Cert este ca Alex a fost operat la mana sanatoasa. O comisie trimisa de colegiul medicilor a confirmat ca este vorba de un caz de malpraxis, dar medicul vinovat a primit doar un avertisment. Si oricum, nu se considera vinovat.

Alex a fost operat in cele din urma la mana cu probleme. Dar in ultimul an, viata familiei a fost data peste cap cu totul. Parintii s-au indatorat, pentru ca internarile, operatiile si tratamentele lui Alex sunt foarte costisitoare.

“Prin ce-am trecut noi, nu doresc sa treaca nimeni. Noi am fost o luna in spital, n-am putut sa-l ducem pe Alex in vacanta si a trebuit sa ne indatoram. Si asta din cauza medicilor. Noi trebuie sa suportam greselile lor”, spune, indurerata, mama lui Alex.

Alex mai are nevoie de cateva sedinte de fizioterapie si tratament, pentru ca manuta lui sa se vindece pe deplin. Parintii nu mai au insa bani. Au fost trimisi la o clinica de recuperare din Timisoara, insa nu si-au permis nici macar drumul pana acolo.

“Acum trebuie sa facem cumva sa ne mai indatoram, ca sa facem toate terapiile. Nu putem sa-i oferim chiar tot ce are nevoie”, mai spune ea.

“Eu mi-as dori cel mai mult sa am ceva bani, incat sa pot sa-mi ajut copilul pentru terapiile care trebuie facute. Plus sa-l imbrac mai bine, sa-l ajut mai mult” spune disperat tatal copilului.

Parintii lui Alex spera sa se faca dreptate in cazul lor, iar medicul vinovat sa plateasca pentru greseala. Au facut si plangere la politie, insa timp de 1 an, nu au primit niciun semn. Abia zilele acestea, dupa ce in emisiunea Sinteza Zilei la Antena 3 a fost prezentat cazul lui Alex, politia i-a informat pe parinti ca inca se fac cercetari.

Update: Cine e asistentul lui Botezatu, omul care ar fi intermediat vanzarea picturilor furate in Jaful Secolului... Jaful secolului: Doua dintre tablourile furate, in valoare de 60 de milioane de euro, s-ar afla la Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x