Antena Căutare

După mai bine de o lună, meteorologii au făcut anunțul mult așteptat: Când vom vedea soarele pe cerul Capitalei

După zile întregi în care soarele nu s-a arătat pe cerul Capitalei, fenomen nemaiîntâlnit în ultimii ani, meteorologii anunță că ziua de vineri ne va aduce o ușoară încălzire la nivelul înregii țări.

După zile întregi în care soarele nu s-a arătat pe cerul Capitalei, fenomen nemaiîntâlnit în ultimii ani, meteorologii anunță că ziua de vineri ne va aduce o ușoară încălzire la nivelul înregii țări.

Vor mai fi precipitații doar în jumătatea nord-vestică a țării și cu totul izolat în celelalte regiuni. Vântul suflă domol, iar maximele pornesc de la 1 grad în Moldova și urcă până la 8 grade cu plus în sudul țării.

Meteorologii anunța că vremea se ameliorează, iar mercurul urcă niște grade în termometru. Veștile sunt bune până la finalul săptămânii, când scăpam de ploi și ninsori și soarele apare timid în tabloul meteo, scrie ziuanews.ro.

În București, dar și în toată regiunea Munteniei, cerul este mai mult înnorat și dimineață este mohorâta, dar la amiază apare, în sfârșit, soarele, care urcă mercurul în termometre până la 4 grade.

La munte mai apăr câțiva fulgi de zăpada, dar vremea se mai încălzește. Meteorologii prognozează 3 grade la Brașov și 2 la Sinaia. Odată cu încălzirea vremii, însă, s-au produs primele avalanșe în munții Făgăraș. Salvamontiștii avertizează turiștii să evite zonele înalte.

În vestul țării, soarele prinde curaj și își face, timid, apariția la amiază, ridicând mercurul din termometre până la 6 grade la Oradea și la Cluj Napoca, 5 grade la Timișoara, 4 la Arad, 6 la Bistrița, 6 la Baia Mare și chiar 7 la Satu Mare. În Moldova e ceva mai rece. În nordul regiunii, temperaturile abia trec de pragul de îngheț, în timp ce în sudul regiunii maximele ajung până la 3 grade.

În sudul țării vremea se încălzește.
Nu mai sunt deloc precipitații, iar maximele urcă în sudul litoralului până la 8 grade Celsius. Vineri, vremea continuă să se încălzească. Nu mai ninge deloc, soarele e mai prezent în tabloul meteo și maximele ajung până la 10 grade în regiunile sudice.

Sâmbătă va fi și mai cald, cu maxime care ating și 11, chiar 12 grade.

Fără cuvinte! Patriarhia a dezvăluit, LA CERERE, salariul lui lunar! Cât câştigă Preafericitul Daniel... România s-a zguduit și astăzi! Un nou seism s-a produs în zona Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x