Durere fără margini! Ce s-a descoperit în gura bebeluşului care a murit la propriul botez

Cazul șocant al bebelușului care a murit în timpul botezului după ce a fost scufundat în cristelniță a răscolit întreaga țară. Necropsia bebeluşului mort în condiţii suspecte, după propriul botez, nu a adus, însă, lămuriri cu privire la cauza decesului acestuia.

Cazul șocant al bebelușului care a murit în timpul botezului după ce a fost scufundat în cristelniță a răscolit întreaga țară. Necropsia bebeluşului mort în condiţii suspecte, după propriul botez, nu a adus, însă, lămuriri cu privire la cauza decesului acestuia.

Un bebeluş în vârstă de o lună, din localitatea ieşeană Curături, şi-a pierdut viaţa subit sâmbătă, 16 septembrie, după botez. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, martorii care au sunat la 112 au anunţat că băieţelul prezintă dificultăţi de respiraţie.

Primarul comunei unde a avut loc botezul, Cătălin Lupu, susţine că a discutat cu preotul chiar sâmbătă seara, acesta explicându-i că, din momentul în care a ajuns la biserică, bebeluşul a plâns neîncetat, conform ziaruldeiasi.ro.

„Am vorbit cu el după ce s-a întâmplat, şi mi-a povestit cum a decurs totul, mi-a spus că a plâns de când a ajuns la biserică, lucru care poate fi confirmat de înregistrarea video a familiei. Am înţeles că sunt prieteni de familie, părinţii copilului nu sunt din Curături, au ales să îl boteze unde este preotul paroh. Biserica este una frumoasă, nouă. Şi duminică au mai fost două botezuri, care s-au desfăşurat fără nicio problemă“, a spus Cătălin Lupu.

De asemenea, părinţii copilului ar fi ales să îl boteze la Curături, deşi locuiesc în Lunca Cetăţuii, fiind prieteni de familie cu preotul din Curături.

Soţia clopotarului din sat, Maria Anegroaiei, a spus că, atunci când a ajuns acasă, soţul său i-a povestit tot ce s-a întâmplat, fiind vizibil afectat de cele întâmplate.

Copilul a plâns pe parcursul botezului şi după momentul respectiv, s-a finalizat întreaga slujbă, iar când preotul era în altar şi se schimba, abia atunci a auzit agitaţia din biserică şi a ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Văzând că băiatul nu mai respiră, preotul le-a spus superiorilor săi că a demarat manevre de resuscitare alături de tată.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri