”E acolo de zeci de ani!” Descoperire impresionantă în apele mării, aproape de Năvodari

 

Un poliţist de frontieră, pasionat de scufundări, a găsit rămăşiţele unei nave militare destinată să amplaseze mine. Scafandrul de ocazie este sigur că epava datează din timpul celui de-al doilea război mondial. Nu este primul "trofeu" localizat, în adâncuri, de tânăr.

Este locul unde îi place cel mai mult să stea şi să. controbăie. Iulian a început să facă scufundări acum 17 ani. E poliţist de frontieră de meserie, însă cum prinde ocazia, se avântă în adâncul mării.

Este motivaţia şi nerăbdarea cu care Iulian se scufundă în mare şi începe fiecare misiune de. căutare. Perseverenţa lui a fost încununată de succes aproape de ţărmul din Năvodari. Aici a descoperit rămăşiţele unei nave de război destinată să pună mine.

Şi nu este singura comoară descoperită, în adâncuri, de tânărul pasionat de scufundări. În ultimii ani, pe fundul mării şi al lacului Siutghiol, a găsit resturi ce provin de la două hidroavioane ruseşti şi o corăbie antic.

Iulian promite să nu se oprească aici. Investeşte mereu în echipamentul de scufundări cu care speră să dea de urma altor epave istorice.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe