Antena Căutare

Ei sunt oamenii care au căzut cu mașina în Dunăre: „O familie săracă, dar niște oameni extraordinari”

Echipaje de la ISU Caraş-Severin şi scafandrii de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi şi Arad au reluat căutările celor patru persoane dispărute ieri în Dunăre, în dreptul localității Corononi. Doar şoferul maşinii care a căzut în fluviu a reuşit să iasă din apă. Pasagerii, o familie cu doi copii, sunt căutaţi acum, dar scafandrii spun că au o misiune grea. În zona accidentului fluviul are 9 metri adâncime, curenţii sunt foarte puternici, iar apa are doar 5 grade. Ei au încercat să găsească şi ieri victimele accidentului, dar au abandonat operaţiunea odată cu venirea serii, scrie radioresita.ro.

Familia pe care o caută pompierii se numeşte Jurj, iar capul familei, Bănuţ, era un muzicant cunoscut în zonă. Localnicii au declarat, pentru publicația Adevărul, că aceștia sunt nişte oameni cumsecade.

“Sunt o familie mai săracă, dar sunt nişte oameni extraordinari. Bănuţ, săracul, a fost plecat prin străinătate şi cânta şi el pe unde apuca să facă bani ca să-şi crească copiii. El a crescut copil sărac, dar era cinstit şi un om extraordinar. Mai au acasă un băiat şi o fată, minori, dar şi o fată mai mare care e căsătorită. În maşină cu ei era băiatul cel mare”, a declarat o vecină din Sicheviţa.

Un milion de oameni în stradă, la Barcelona! În Spania au avut loc manifestații împotriva secesiunii Cataloniei... Iarnă în octombrie! Sunt temperaturi cu 15 grade mai mici decât în mod normal. Mai multe mașini blocate în nămeți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x