Antena Căutare

Educația fără ministru, elevi fără manuale! Cei de clasele a VII-a și a VIII-a nu au cărți nici după două săptămâni

Chiar dacă au trecut deja două săptămâni de când au început cursurile, elevii tot fără manuale au rămas. Cele mai multe cărţi lipsesc de la clasele a şaptea, a şasea şi a doua. Cum la Educaţie nu mai există niciun ministru, răspunsul autorităţilor este acelaşi în ultima lună: nu s-au terminat licitaţiile. Aşa că orele se ţin după fişe aduse de profesori şi culegeri cumpărate de părinţi.

Chiar dacă au trecut deja două săptămâni de când au început cursurile, elevii tot fără manuale au rămas. Cele mai multe cărţi lipsesc de la clasele a şaptea, a şasea şi a doua.

Cum la Educaţie nu mai există niciun ministru, răspunsul autorităţilor este acelaşi în ultima lună: nu s-au terminat licitaţiile. Aşa că orele se ţin după fişe aduse de profesori şi culegeri cumpărate de părinţi.

17% dintre cartile pentru clasa a VII-a sunt inca in proces de finalizare a licitaţiilor. Este singura explicaţie pe care o are acum Ministerul Educaţiei pentru "generatia de sacrificiu".

Două cutremure s-au produs în Zona seismică Vrancea, unul în judeţul Buzău şi unul în Vrancea... Update. Iulian, băiețelul de opt ani, dat dispărut, în Alba, a fost găsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x