Antena Căutare

Elevii unei scoli din Sibiu au primit cornuri mucegaite si roase de soareci

Cativa elevi din localitatea Cristian au primit la scoala cornuri mucegaite si roase de soareci. Directoarea scolii a observat la timp ca alimentele sunt stricate, iar copiii au fost avertizati sa nu le manance.

400 de cornuri stricate au ajuns la scoala din localitatea sibiana Cristian. Produsele aveau pete de mucegai si urme de rozatoare. Si asta nu este singura problema. Pe ambalajele cornurilor nu apare nicio informatie referitoare la ingrediente sau la producator.

Totusi, inspectorii ANPC au gasit repede firma care a distribuit cornurile, cu sediul inTargu Jiu. Aceasta a fost somata sa remedieze aceste problem, iar in situatia contrara, nu se va face plata pentru cornurile trimise in Sibiu.

Inspectorii ANPC vor stabili si sanctiunile pe care le va primi firma din Targu Jiu. Parintii copiilor spun insa ca nicio pedeapsa nu e indeajuns de mare pentru cei care au distribuit cornurile cu mucegai.

Neamt: Sute de tone de alimente trimise de UE pentru nevoiasi stau de cateva luni bune in depozite... Patrimoniul National al Romaniei dispare incet, incet, in nori de fum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x