Antena Căutare

Emil Boc a inaugurat tronsonul Chitila-Voluntari al centurii de nord a Capitalei

Premierul Emil Boc a inaugurat miercuri tronsonul de 20 kilometri Chitila-Voluntari al centurii de nord a Capitalei. Lucrarile la capetele de centura care asigura legatura cu autostrazile A1 si A2 continua in 2011 si 2012, a precizat primul-ministru.

Seful Guvernului a mentionat ca acesta este doar un prim pas pentru finalizarea intregii centuri de nord a Capitalei.

"Nu sunt multumit ca centura nu este finalizata, putea fi realizata cu 10 ani in urma, dar lucrarile la capetele de centura vor continua in 2011 si 2012, fiind de o prioritate majora", a declarat Boc.

Premierul a amintit ca actualul Guvern a reusit sa finalizeze 116 kilometri de autostrada in 2009 si 2010, alaturi de reabilitarea a 620 kilometri de drumuri nationale.

"Celor care intreaba ce masuri anticriza a luat Guvernul, le raspund: investitia publica in infrastructura este cea mai importanta masura", a adaugat Boc.

Tronsonul inaugurat a fost finalizat dupa investirea a 79,88 milioane euro, fara TVA, finantarea fiind asigurata integral de la bugetul de stat.

Centura de nord a Capitalei face legatura intre DN1 Bucuresti-Ploiesti, Autostrada Bucuresti-Pitesti si Autostrada Soarelui.

Incidente la parada: Doi soldati au facut hipotermie, altul a lesinat... UPDATE! Primul ger, primele probleme de trafic: Intarzieri si curse anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x