Antena Căutare

Alertă! Este Cod galben de inundații în țară! Zonele afectate, în următoarea perioadă

O atenționare de Cod galben de inundaţii a fost emisă de hidrologi, marți, aceasta fiind valabilă până joi și vizând râuri din mai multe județe.

O atenționare de Cod galben de inundaţii a fost emisă de hidrologi, marți, aceasta fiind valabilă până joi și vizând râuri din mai multe județe.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, Codul galben va afecta, în intervalul 29 ianuarie, ora 18:00 - 31 ianuarie, ora 20:00, râurile din bazinele hidrografice Bega, Pogăniş - bazin superior, Bârzava, Moraviţa, Caraş şi Nera (judeţele Caraş-Severin şi Timiş).

De asemenea, în intervalul 30 ianuarie, ora 12:00 - 31 ianuarie, ora 20:00, sub Cod galben se vor afla râurile din bazinele hidrografice Jiu - bazin aval staţia hidrometrică Sadu (judeţele Mehedinţi, Gorj şi Dolj) şi Olt - afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă Lotru (judeţele Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeş şi Olt).

Potrivit hidrologilor, fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare în ziua de joi, 31 ianuarie.

„Fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare în intervalul 31.01.2019, ora 06:00 - 31.01.2019, ora 16:00, pe unele râuri din judeţele Gorj şi Vâlcea", precizează INHGA, în atenţionarea hidrologică emisă marţi.

Marin, un român sărac din Italia a cucerit toți italienii din cartierul său cu un gest admirabil! Oamenii se gândesc să ... Tichete 2019. Ce români au dreptul la Tichetele de Creșă și Ce valoare au?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x