Antena Căutare

Este revoltător! Un liceu din Constața percepe un „fond al scolii” de 10 mii de euro

10 mii de euro au strâns părinţii de la Liceul Traian din Constanţa pentru serbări, pază, medicamente şi premiile olimpicilor. O elevă a făcut public documentul care dovedeşte suma adunată anul trecut de mai multe clase.

10 mii de euro au strâns părinţii de la Liceul Traian din Constanţa pentru serbări, pază, medicamente şi premiile olimpicilor. O elevă a făcut public documentul care dovedeşte suma adunată anul trecut de mai multe clase.

Cel puţin 100 de lei a plătit anul trecut fiecare elev de la Liceul Traian din Constanţa pentru fondul şcolii, potrivit documentelor publicate una dintre eleve pe Facebook. În total, 10 mii de euro!

37 de mii de lei s-au dus pentru paza şi siguranţa copiilor. Restul, pentru sebările de Crăciun, medicamente, premii şi consumabile. Responsabilii promit o anchetă la şcoală. Mai ales că fondul clasei este ilegal. Nici părinţii nu pot strânge bani din proprie iniţiativă dacă nu sunt adunaţi într-o asociaţie cu personalitate juridică.

Un părinte a declarat: „funcționează o alternativă educațională step by stept, care presupune o unitate între elevi, care se traduce în unitate și în rechizite și materiale didactice. asta înseamnă că noi părinții să avem tot la fel pentru toți copiii, stilou, pixuri, inclusiv hainele.”

Primăria spune că anul acesta, Liceul Traian din Cosntanța nu a cerut fonduri pentru pază ci doar pentru sala de sport.

Shimbare drastică pentru angajați! Aceștia vor primi 2.080 lei direct pe card... Consiliul Concurenței anunță: A fost lansat monitorul preţurilor, aplicație care îți compară în timp real 30 de mii de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x