Antena Căutare

Explicațiile halucinante ale medicului italian fals, în fața anchetatorilor: Nu fugeam din țară. Aveam o întâlnire de afaceri la Budapesta”

Avem primele declaraţii în faţa anchetatorilor, date de falsul medic italian. Acesta susţine că nu a încercat să fugă din ţară atunci când a fost descoperit de poliţie într-un tren în vama Curtici. Matteo Politi le-a spus anchetatorilor că mergea la o întâlnire de afaceri în Ungaria. 

Avem primele declaraţii în faţa anchetatorilor, date de falsul medic italian. Acesta susţine că nu a încercat să fugă din ţară atunci când a fost descoperit de poliţie într-un tren în vama Curtici. Matteo Politi le-a spus anchetatorilor că mergea la o întâlnire de afaceri în Ungaria.

Explicațiile date de medicul italian fals sunt la fel de halucinante cum este întregul caz. Pe măsură ce apar noi acuzații, la fel de ciudate sunt și răspunsurile date de autorități.

Doi oameni de afaceri italieni susțin că i-au dat medicului fals o sumă mare de bani, pentru a închiria un spațiu comercial. Doar că spațiul comercial nu-i aparținea lui Matteo Politi, dar asta nu l-a împiedicat să ia banii și să dispară.

Medicul italian fals susține că nu voia să fugă din țară

Surse judiciare spun că, aseară, în momentul în care italianul a fost întrebat despre această acuzație înșelăciune, medicul fals a afirmat că este vorba despre o confuzie, că cei doi parteneri de afaceri sunt, de fapt, niște prieteni care aveau o sumă mare de bani datorie și că nu a făcut altceva decât să își recupereze datoria și că nu știa că există o plângere penală pe numele lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Documentul prin care i se recunoc studiile medicului fals

Antena 3 a obţinut documentul prin care medicul italian fals susţine că îi sunt recunoscute studiile, de către Ministerul Educaţiei. Este vorba despre un atestat care confirmă că, în anul 2013, Matteo Politi a primit, din partea Universităţii din Priştina, o diplomă de licenţă în domeniul sănătăţii.

Totuşi, pe document scrie negru pe alb că atestatul nu poate fi utilizat pentru exercitarea profesiei de medic şi nici nu este valabil în scopuri academice, pentru continuarea studiilor.

sursa: antena3.ro

Ultimă oră! Epidemia de gripă a mai luat un suflet! Bilanțul negru a crescut la 92! Unde a fost înregistrat ultimul dece... Fără pensie anticipată parțială, iar vârsta minimă de pensionare va crește pentru acești români! Cine sunt oamenii vizaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x