Antena Căutare

Familia moartă în accidentul din Bălțați, Iași: Mama, tata, fiul de 23 de ani și iubita lui. Teo și Ana, găsiți îmbrățișați pe bancheta din spate după impact

Tată, mamă, fiu și iubită, toți patru au murit pe loc în accidentul din Bălțați, județul Iași, după o manevră imprudentă. Victor Danilcenco era la volan și a fost cel care și-a condus familia către moarte. Martorii spun că pompierii i-au găsit îmbrățișați printre fiarele contorsionate pe cei doi ocupanți ai banchetei din spate. Imaginile de la locul tragediei sunt dramatice.

Accident Bălțați, Iași. Tată, mamă, fiu și iubită, toți patru au murit pe loc în accidentul din Bălțați, județul Iași, după o manevră imprudentă. Victor Danilcenco era la volan și a fost cel care și-a condus familia către moarte. Martorii spun că pompierii i-au găsit îmbrățișați printre fiarele contorsionate pe cei doi ocupanți ai banchetei din spate. Imaginile de la locul tragediei sunt dramatice.

Accident Bălțați, Iași. Victor Danilcenco, un bărbat de 51 de ani, de loc din Huși, Vaslui, se află la volanul unui autoturism Opel și se îndrepta spre Iași. La un moment dat, înainte de intrarea în localitatea Baltati, avea să piardă controlul volanului după ce a intrat cu viteză într-o curbă și a derapat. Mașină pe care o conducea a fost izbită în plin de un autoturism marca Jaguar, condus de un tânar de 25 de ani, din județul Neamț.

"Dintr-o dată ne-am trezit cu mașină în față… Eram în dreapta… eram tot patru în mașînă și noi… N-a avut ce să facă… în plin i-a luat. Nu am vrut să merg la spital, nu am nimic, cei trei din mașînă au mers", a declarat unul dintre pasagerii din Jaguar, pentru publicația locală bzi.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accident Bălțați, Iași. Cei patru au murit pe loc: tatăl, mama, fiul lor și iubita acestuia

Liliana avea 52 de ani și nu a avut nicio șansă. A murit pe loc chiar în brațele soțului sau. Fiul lor, Theodor, avea 23 de ani și el a avut, din păcate, aceeași soarta. Și tânara care se află cu ei în mașină, Ana Burduja, a murit pe loc. Tânara era din Vaslui. Trupurile lor au fost întinse pe jos, chiar lânga mașînă făcută praf. Acolo au stat zeci de minute pâna când oamenii legii au terminat de ridicat probele, mai scrie sursa citată.

Familia moartă în accidentul din Bălțați, Iași: Mama, tata, fiul de 23 de ani și iubita lui. Teo și Ana, găsiți îmbrățișați pe bancheta din spate după impact

Ulterior, cadavrele au fost puse împreuna într-o mașînă și duse către Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

Călători printre deșeuri. Autobuzele din Capitală arată ca un coş de gunoi, plin cu gume, resturi de mâncare și ambalaje... E jale în mai multe școli din țară! Elevii s-au întors la cursuri cu păduchi și alte afecțiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x