Antena Căutare

Femeia acuzată de vrăjitorie contraatacă: "Doar l-am pupat pe frunte și obraz, nu a fost un sărut umed" VIDEO

O femeie acuzată de cuplul din Focșani a intrat în direct la Acces direct pentru a-și spune părerea.

Un cuplu din Focșani susține că nu are liniste, deoarece spun ei că au fost vrăjiți. Bărbatul, pe nume Grigoraș Dănuț și femeia Scripcaru Ionica spun că sunt dependenți financiar de o doamna de 60 ani și oriunde încearcă sa se angajeze sau să plece chiar în afară nu reusesc. O doamnă, pe care ar fi cunoscut-o Ionica, acum 10 ani, prin intermediul fiicei doamnei. Bărbatul susține că această doamnă dorește să îl despartă de soția lui, pentru a avea o relație cu el.

Maria, femeie acuzată de vrăjitorie a intrat telefonic în cadrul emisiunii Acces Direct, unde a dat explicații cu privire la faptele de care este acuzată.

Ea a explicat că i s-a făcut masaj la picioare și recunoaște că l-a pupat pe frunte și pe obraz, deoarece era mulțumită de masajul pe care bărbatul i l-a făcut.

"S-a întâmplat o singură dată și fără intenția de a separa acești doi tineri."

Femeia neagă că i-ar fi oferit bani bărbatului pentru ca acesta să se mute din casa unde locuiește cu soția sa. Maria explică că i-ar fi oferit bani bărbatului după ce acesta i-a cerut, pentru a se putea muta de lângă Ionica, soția lui. Bărbatul recunoaște cele spuse de Maria.

Totuși el este de părere că doar Maria este responsabilă de faptul că el a vrut să-și părăsească soția.

Maria jură în fața lui Dumnezeu că nu îl place ca bărbat și nu intenționează să se căsătorească.

"Eu am cinci copii, am problemele mele, pentru o greșeală a fost o interpretare pe care nici eu nu am crezut-o. A fost o greșeală a vieții mele, pentru că mi-am permis să-l pup pe obraz și pe frunte. Nu a fost sărut umed."

Urmăriți întreaga intervenție pe care a avut-o doamna Maria la Acces Direct, accesând Video-ul de mai sus.

Termoenergetica: Serviciul public de alimentare cu energie termică a cetăţenilor Municipiului Bucureşti nu este în peric... Imaginea anului, în Parlamentul României! Ce au descoperit jurnaliștii la sticlele de dezinfectant de pe holuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x