Antena Căutare

Femeia sfasiata de caini a murit

Femeia muscata de caini in curtea ADP Sector 5 a incetat din viata, vineri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti. Decesul a fost constatat la ora 11.30, potrivit unor surse medicale.

Seful Clinicii de chirurgie plastica de la Spitalul "Bagdasar - Arseni", a declarat, vineri dimineata, ca femeia era in stare critica si in soc posthemoragic si ca a fost supusa la trei interventii chirurgicale, printre care si un transplant de piele pe portiunile sfasiate de animale.

In plus, cadrul medical a declarat ca acest caz este unul dintre cele mai grave pe care le-a vazut in timpul carierei sale.

"Leziunile produse indraznesc sa le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, unul dintre cele mai grave leziuni din patologia traumatica", a spus medicul Ioan Florescu, seful Clinicii de chirurgie plastica de la Spitalul "Bagdasar - Arseni".

Femeia - Taniosa Sachievici - muscata de caini a fost supusa deja la trei interventii chirurgicale, printre care si un transplant de piele pe portiunile sfasiate de animale, a declarat, vineri, Florescu.

Taniosa Sachievici a fost angajata recent la o firma de deseuri din Constanta, care urma sa deschida un punct de lucru in Bucuresti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea materialelor refolosibile, sustine patronul firmei, care, dupa ce a vazut reportajul la televizor, a venit la spital sa-si vada angajata.

Pacienta a fost adusa, miercuri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" in stare foarte grava, cu traumatisme severe, plagi adanci provocate de muscaturi de caini, soc hipotermic si hemoragic, fiind gasita in curtea ADP Sector 5.

Sursa: Antena3

Inca o gravida a murit de gripa porcina!... INML: Liana Dumitrescu a murit in urma unei tromboze extinse a venelor cerebrale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x