Antena Căutare

INML: Liana Dumitrescu a murit in urma unei tromboze extinse a venelor cerebrale

Deputatul Liana Dumitrescu a decedat in urma unei tromboze extinse a sinusurilor nervoase cerebrale. Nu a fost vorba de o moarte violenta, insa investigatiile continua printr-o serie ampla de analize de laborator, a declarat Dan Dermengiu, directorul general al INML "Mina Minovici".

Astfel, la autopsie nu a fost gasit niciun indiciu care sa puna in evidenta o disfunctie a vreunui organ si pe care legistii sa o asocieze cu tromboza cerebrala extinsa, a precizat Dermengiu. Medicii legisti cauta acum posibili factori de risc asociati care ar fi putut genera aceasta suferinta.

Pentru a se stabili cauza trombozelor extinse si pentru a raspunde intrebarilor procurorilor, vor fi efectuate investigatii complexe de laborator, printre care analize patologice, toxicologice, tanato - chimice, hormonale, bacteriene si serologice.

Pana la aflarea rezultatelor acestor analize ar putea trece aproximativ o luna.

Neurologii sustin ca posibilele cauze de risc ale trombozei ar putea fi factorii de risc asociati utilizarii anticonceptionalelor, o suferinta oncologica sau o anomalie a glandelor endocrine.

Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias" din Bucuresti. Pacienta, in varsta de doar 38 de ani, a facut stop cardiac dupa mai bine de o saptamana petrecuta in spital. Potrivit managerulului Spitalului Elias, deputatul suferea de o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament.

Sursa: Antena3

Femeia sfasiata de caini a murit... SPECIAL! Omul care a desfiintat "taxa de timbru"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x