Căutare Live

Femeie dată în urmărire internaţională după ce fusese condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat, prinsă în Italia

O femeie dată în urmărire internaţională, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 20 de ani, pentru omor calificat, a fost prinsă în Italia, în urma cooperării dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare italiene.

Potrivit Poliţiei Române, femeia era dată în urmărire internaţională, fiind clasificată în categoria "most wanted", după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Astfel, femeia este acuzată că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, judeţul Hunedoara, împreună cu alte două persoane, a lovit un bărbat, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat.

Femeia a fost prinsă şi arestată de carabinierii Unităţii de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţionalăşi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

Totodată, a fost iniţiată procedura de predare a persoanei depistate.

Activităţile poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara s-au desfăşurat sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În cauză, s-a beneficiat şi de suportul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Sursa : news.ro

Alte cinci persoane, din care trei copii, care locuiau în blocul din Timişoara unde s-a făcut dezinsecţia şi deratizarea... Ultimă oră! Coșmarul de la Timișoara, proporții uriașe! Zeci de persoane au ajuns la spital, din cauza dezinsecției...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri