Antena Căutare

Femeie din Suceava revenită din China, suspectă de infecţie cu coronavirus; ea ar putea fi transferată la Iaşi sau la Bucureşti

O femeie din Suceava care s-a întors din China este suspectă de infecţie cu coronavirus, fiind internată la Spitalul Judeţean Suceav şi urmând a fi transferată în cursul serii fie la Bucureşti, fie la Iaşi.

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat pentru SuceavaLive.ro că o femeie suspectă de infecţie cu coronavirus este internată în spitalul sucevean, pacienta urmând să fie transferată în cursul serii fie la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, fie la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru investigaţii de specialitate.

"După efectuarea analizelor vom vedea dacă este vorba despre coronavirus sau nu", a spus Vasile Râmbu.

Medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi spun că sunt pregătiţi pentru primirea pacientei, iar dacă aceasta va fi transferată la Iaşi, va fi internată într-o zonă specială din incinta unităţii medicale ieşene, fiind izolată de ceilalţi bolnavi.

Potrivit presei sucevene, femeia activa ca profesoară într-o localitate din China, dar a decis să revină acasă, alertată de situaţia îmbolnăvirilor din această ţară.

Ea a ajuns la 1 februarie la Suceava, iar o zi mai târziu a început să se simtă rău.


Sursa : news.ro

Performantă uluitoare la olimpiadele internaționale de astrofizică pentru un elev de 18 ani... CNAS: Tratamentele fără interferon pentru pacienţii cu hepatita C au fost reluate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x