Antena Căutare

Femeie paralizată, torturată în arest: "M-au tăiat cu un capac de conservă, m-au mușcat. Au vrut să-mi pună un fierbător încins în zonele intime, să vadă dacă mai simt durerea"

Medana Spanache a trecut prin momente cumplite în arest. Paralizată de la brâu în jos, a fost torturată fără milă. Judecată pentru presupuse fraude economice, femeia a povetit traumele prin care a trecut în arestul preventiv. 

Medana Spanache a trecut prin momente cumplite în arest. Paralizată de la brâu în jos, a fost torturată fără milă. Judecată pentru presupuse fraude economice, femeia a povetit traumele prin care a trecut în arestul preventiv.

Deţinutele au încercat să îi introducă un fierbător încins în zona intimă pentru a verifica dacă femeia mai simte durerea, fiind paralizată.

M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat de mâini și de picioare, m-au înțepat cu un pix și au vrut să-mi bage un fierbător încins în zonele intime. Au refuzat să mă mute din cameră, spunând că nu e adevărat, că nu se întâmplă aceste lucruri”, acuză femeia.

Iar traumele nu s-au oprit aici. A fost mutată la Rahova, unde a avut parte de un alt moment şocant:

"Trebuia să fac fizioterapie, că au spus că mă va ajuta, însă fizioterapeutul de acolo le putea face tratamentul femeilor doar dacă îl ţineau de penis. M-a luat de mână şi i-am spus că refuz aşa ceva. Era un aparat cu ultrasunete care m-ar fi ajutat, dar am refuzat să îl ating. Nu m-a ascultat nimeni", mărturiseşte femeia.

Peste tot suntem acasă! Românii, a doua cea mai numeroasă comunitate străină din Marea Britanie... Fenomen EXTREM DE RAR, filmat în România! Tornada care a speriat localnicii: "Era ca o pâlnie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x