Antena Căutare

Femeile care fac avort ar putea fi condamnate la moarte! Cine a propus această pedeapsă: "Acești copii sunt vii și ar trebui să aibă aceleași drepturi ca și copiii născuți"

Parlamentarii din Texas examinează un proiect de lege care să permită pedeapsa cu moartea în cazul unei femei care apelează la o procedură de avort.

Pedeapsă cu moartea pentru mamele și doctorii care fac avort! "Un copil este viu din momentul conceperii acestuia și acesta ar trebui să aibă aceleași drepturi și privilegii ca și copiii născuți. De ce o persoană care ucide o femeie însărcinată este pedepsită de 2 ori, iar o mamă își poate ucide propriul copil?"

Parlamentarii din Texas examinează un proiect de lege care să permită pedeapsa cu moartea, în cazul unei femei care apelează la o procedură de avort.

Potrivit unui nou proiect de lege, femeile care fac avort în oricare stadiu al sarcinii, ar putea fi condamnate la moarte.

Cel care a ințiat acest proiect de lege a fost republicanul Tony Tinderholt care nu este de acord cu acest lucru, judecând atât femeile care apelează la această metodă, cât și doctorii care acceptă să devină indirect, criminali cu drept legal.

Acțiunea care poartă numele de „Abolirea avortului în Texas” sau „House Bill 896”, a fost abordată de republicanul Tony Tinderholt în luna ianuarie și are ca scop „protejarea drepturilor copiilor nenăscuți”.

Cei care au votat pentru implementarea unei legi care să pedepsească cu moartea avortul au fost în număr de 500 de persoane, pe când 54 de persoane au fost împotriva.

Proiectul de lege pleacă de la premiza că "un copil este viu din momentul fertilizării, având aceleași drepturi și privilegii pe care legile acestui stat le oferă copiilor născuți"

În prezent, acest proiect de lege este într-un stadiu incipient, dar urmează ca în viitorul apropiat să fie dezbătut în Camera Deputaților pentru a putea hotărî dacă se va implementa o astfel de lege.

Tony Tinderholt a specificat că acest proiect de lege nu este destinat doar femeilor, ci tuturor celor care sunt implicați în acest proces crud de omorâre a unui copil care trăiește în pântecele mamei sale.

Deși Tony Tinderholt a mai avut o astfel de imițiativă în anul 2017, în urma căreia a fost amenințat cu moartea și plasat sub protecția statului, acesta este mai dispus ca niciodată să își ducă misiunea la bun sfârșit.

În susținerea acestui proiect de lege, Tony Tinderholt a adus un argument extrem de bun și anume că, persoanele care omoară o mamă însărcinată sunt pedepsite pentru infracțiune dublă, ceea ce înseamnă că a omorât două vieți. Dacă acești oameni sunt pedepsiți, mama care își omoară pruncul de ce nu ar fi?

Ce trebuie să știi dacă primești acest tip de mesaj: SMS pentru cartea de identitate, proiect lansat în premieră naţiona... Control la Spitalul Elias după ce unitatea medicală ar fi primit materiale sanitare neconforme din partea unui furnizor...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x