Căutare Live

FENOMENE METEO extreme în România! CODUL DE VREME REA face ravagii! Urmează INFERNUL

Vremea face ravagii in Romania! E cod portocaliu de viscol si ninsori!

Vremea a luat-o razna. Meteorologii anunță fenomene extreme în toată România. Codul galben de ninsoare și viscol a intrat deja în vigoare de joi, de la ora 15:00, și deja ninge abundent în județul Giurgiu, dar și în alte zone ale țării.

VREMEA METEO ANN. Ninsorile vor fi abundente, vântul va avea intensificări mai mari, 50-60 de kilometri pe oră, temporar chiar 65-70 de kilometri pe oră, viscolind şi troienind zăpada şi diminuând vizibilitatea. Vineri dimineaţă este posibil să fie restrâns codul portocaliu din partea de sud-vest, respectiv din Oltenia şi din sudul Banatului şi este posibil ca pentru anumite intervale de timp ca areale din judeţele Galaţi, Constanţa şi Vrancea să intre sub incidenţa codului portocaliu de vreme severă imediată.

Situația se va înrăutăți în următoarele ore, când sudul țării, inclusiv Bucureștiul, este vizat, de la ora 23:00, de un cod portocaliu de ninsoare, iar vântul va începe să bată puternic.

Meteorologii prognozează alte 72 de aore de infern.

Cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei şi în Moldova de până la minus 12, minus 10, inclusiv în Bucureşti.

VREMEA București. Pentru Bucureşti, de exemplu, e prognozat un strat de zăpadă de peste 30 de centimetri, care se va depune peste cei 10 centimetri aşternuţi deja.

În zece județe și în Capitală școlile și grădinițele sunt închise vineri.

UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 22 martie 2018. Numerele extrase și câștigătoare sunt...... CODUL PORTOCALIU DE VREME REA blochează România. Anunț CFR pentru VINERI...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri