Antena Căutare

Vremea 23 martie. Prognoza meteo pentru vineri: ninsoare viscolită în toată țara

Cum va fi vremea vineri, 23 martie, in Bucuresti si in Romania.

Prognoza meteo pentru 23 martie nu este una fericită. Vremea de menține în continuare rece, cu temperaturi minime. Va fi ninsoare viscolită în toată țara.

Prognoza meteo pentru 23 martie în țară. Vremea se va menține deosebit de rece la această dată. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, în special pe parcursul zilei, pe arii extinse în jumătatea de sud-est a țării, unde vor fi moderate cantitativ, și local în rest. Acestea vor fi mixte în Dobrogea, iar pe arii restrânse și în Banat și Crișana și mai ales ninsori în celelalte zone, astfel că se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, iar în prima parte a intervalului și în cele sud-vestice și la munte, cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, iar cele minime între -11 și 0 grade.

PROGNOZA METEO pentru BUCUREŞTI, 23 martie. Vremea se va menține deosebit de rece. Va continua să ningă abundent în orele dimineții, când și vântul va avea intensificări cu rafale de 50...55 km/h, viscolind temporar ninsoarea și diminuând vizibilitatea. Apoi, atât ninsoarea, cât și vântul, vor fi în diminuare ca intensitate, astfel încît seara ninsoarea va înceta, iar vântul nu va mai depăși 20…30 km/h. Grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 25…35 cm. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, dar intensificările de vânt din prima parte a zilei vor amplifica senzația de rece. Temperatura minimă de sâmbătă dimineața va fi de - 4...-2 grade, potrivit ANM.

Foto: Pexels

CALENDAR ORTODOX, 23 martie. Este sărbătorit sfântul care a fost ofițer roman... Anunțul făcut de autorități! Cine a fost desemnat polițistul anului 2017 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x