Antena Căutare

Ultima oră! Incendiu uriaș și pericol de explozie cu azot la o fermă de porci din Argeș! Ce se întâmplă în aceste momente

O fermă de porci din județul Argeș a luat foc și există și pericol de explozie fiindcă sunt depozitați în acea zonă mai mulți saci de azot. 

Video! Incendiu uriaș la o fermă de porci din județul Argeș! Flăcările au mistuit întreaga zonă, iar în prezent există un mare pericol de explozie, similară cu tragedia de la Mihăilești! Mai multe autospeciale și echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului, încercând să stingă focul și să ofere îngrijiri oamenilor

O fermă de porci din județul Argeș a luat foc și există și pericol de explozie fiindcă sunt depozitați în acea zonă mai mulți saci de azot.

La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipaje SMURD, dar şi o autospecială CBRN pentru intervenţii în cazuri de expunere chimică.

Combinaţia dintre motorină şi azot este una extrem de inflamabilă şi poate provoca, în orice moment, o explozie de proporţii.

Cel care a sunat la 112 le-a spus pompierilor că sacii de azot sunt depozitați la o distanță destul de mare de locul unde arde și că el consideră că nu ar fi foarte mare pericolul ca focul să ajungă la această substanță, potrivit antena3.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Mihăileşti, în mai 2004, atunci când un camion încărcat cu 20 tone de azot a explodat, iar 18 oameni şi-au pierdut viaţa, printre care şi şapte pompieri şi doi jurnalişti Antena 1, potrivit observator.tv.

A ieșit cu un prieten într-un restaurant, a mers la toaletă și nu s-a mai întors! Ce s-a întâmplat e cumplit! Medicii n-... O elevă de 13 ani, bătută crunt pe o stradă din apropierea școlii, de o colegă! De la ce ar fi pornit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x