Antena Căutare

Fetiţa de 12 ani din Brăila dispărută de acasă a fost găsită la Iaşi

Fetiţa de 12 ani din Brăila dată sâmbătă în urmărire naţională şi internaţională după ce a fugit de acasă a fost găsită de poliţiştii în autogara din Iaşi. Fetita nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Potrivit IPJ Brăila, fetita de 12 ani a plecat de acasă sâmbătă dimineaţă, pentru prima dată fără ştirea părinţilor. Mama copilei a mers la Poliţie în jurul orei 14.00 si a anunţat dispariţia fără să dea detalii despre motivele care ar fi putut sta la baza plecării.

Imediat, poliţiştii au început căutările, fetita fiind dată în urmărire naţională şi internaţională. Ea a fost căutată toată noaptea.

Duminică dimineaţa, minora a fost găsită de poliţiştii din Iaşi în autogară, imediat cum a coborât dintr un microbuz, ea nefiind victima vreunei infracţiuni de când a fugit de acasă.

Poliţiştii urmează să stabilească motivele plecării şi traseul parcurs din momentul plecării de acasa şi până când a fost găsită.

Sursa : news.ro

Disparitie! Fetiţă de 12 ani din Brăila, căutată de familie şi de poliţişti după ce nu s-a mai întors acasă... Cutremur duminică dimineața, în România! Ce au anunțat specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x