Antena Căutare

Final fericit: Fetita rapita din spital, repatriata din Elvetia

Fetita rapita in luna octombrie 2009 din Sectia de Distrofici a Spitalului de copii "Louis Turcanu", din Timisoara, si descoperita in Elvetia, Denisa Novacovici, a fost predata familiei naturale sambata seara. Ea a fost adusa cu avionul, printr-o operatiune comuna a politistilor timisoreni si elvetieni.



DACA SE VREA, SE POATE
La sosire, mama fetitei, Codruta Novacovici, de 19 ani, a declarat ca principala suspecta in acest caz, o elvetianca de origine romana in varsta de 39 de ani, sa fie pedepsita pentru rapire.
"Nu am vazut-o pe femeia care a luat-o. Nu ii doresc nimic, doar sa isi faca pedeapsa", a declarat Codruta Novacovici. Aceasta a spus ca fetita este acum sanatoasa si ca, impreuna cu sotul ei, o vor duce in satul natal, la Giulvaz, in judetul Timis, unde i-au aranjat o camera.

"Multumesc la Dumnezeu si Politiei ca mi-au gasit fata. Le multumesc politistilor ca au fost la mine si si-au dat interesul. Acum fetita e sanatoasa, nu mai are nimic. O vom duce la Giulvaz, de unde suntem. I-am aranjat camera, e frumos", a mai declarat Codruta Novacovici.

Tot articolul, in Jurnalul National

Mantuire pe datorie: Catedrala va costa 200 de milioane de euro... Urmarire ca in filme in Bucuresti: Trei masini ale Politiei, distruse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x