Antena Căutare

Fosta Miss Ucraina s-a refugiat în România. În ce oraș a ales să meargă

Helen Gydyrym este una dintre cele mai cunoscute fotomodele din Ucraina. Acesta, la fel ca mulți alți oameni din Ucraina a fugit din calea războiului și s-a refugiat în România.

Fosta Miss Ucraina s-a refugiat în România. În ce oraș a ales să meargă
Tânăra are numai 33 de ani și a comunicat cu fanii ei prin intermediul contului de Facebook | Facebook

Tânăra are numai 33 de ani și a comunicat cu fanii ei prin intermediul contului de Facebook. Ea a spus că a fost nevoită să plece cu copiii săi din Ucraina pentru că nu mai erau deloc în siguranță acolo.

Fosta Miss Ucraina s-a refugiat în România

"Nu voi putea să mă întorc prea curând în țara mea iubită", a scris Gydyrym pe Facebook.

"Mă descurc. Personal nu am nevoie de ajutor! Nu-mi mai trimiteți numerele voastre de telefon și emoticoane! V-a plăcut să urmăriți poveștile mele pozitive, zâmbetul și pozele mele frumoase. Cu cât se va termina mai repede războiul rușilor în Ucraina, cu atât mai repede mă voi întoarce fericită online. Deci ori ne sprijiniți țara luptând pe front, ori trimiteți bani pentru a ne sprijini armata! Amin! Amin!"

Ziare.com îl citează pe jurnalistul Viorel Ilișoi care spune că Helen Gydyrym, care locuia în Odessa, se află acum în Botoșani. Ea s-a refugiat în casa unui ziarist.

Aceasta a spus despre România că femeile de aici sunt frumoase și că bărbații sunt protectori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anastasiia Lenna, fosta Miss Ucraina în 2015, și-a pus uniforma de soldat

Miss Ucraina 2015 luptă în tranșee. Minunata și frumoasa Anastasiia Lenna a luat arma în mână și luptă împotriva rușilor pe front.

Astfel, ea a renunțat la pantofii cu toc, pentru bocancii de luptă. Femeia în vârstă de 30 de ani luptă cot la cot cu conaționalii ei împotriva invaziei ordonate de Vladimir Putin. Anastasiia nu este o străină a armelor, fiind o pasionată a airsoftului. Totuși, acum, ea are de-a face cu arme adevărate de război.

Prin intermediul contului de Instagram de aproape 100.000 de urmăritori, aceasta a avut niște mesaje dure la adresa rușilor. ”Oricine va trece graniță Ucrainei cu intenția de a invada va fi ucis”, au fost cuvintele fostei Miss Ucraina, care îl consideră pe președintele President Volodymyr Zelensky un adevărat erou.

Anastasiia Lenna a urmat facultatea de marketing și management a Universității Slavistik din Kiev. Astfel, că job-ul ei actual nu avea nicio legătură cu alăturarea cu armata ucraineană.

Fundația Mereu Aproape a modernizat Ambulatoriul de Specialitate de la Institutul Național „Alessandrescu-Rusescu”... Ministrul Muncii a vorbit despre șomajul tehnic. Cine sunt cei afectați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x