Antena Căutare

FOTO! Trafic de cosmar in Capitala: Utilajele de deszapezit, blocate printre masini

Inca de la orele pranzului traficul a devenit luni un cosmar mai ales pentru zona de nord a Capitalei, desi autoritatile au fost informate de codul portocaliu de ninsori si viscol inca de duminica seara.

Imediat dupa ce CNADNR a anuntat inchiderea circulatiei pe DN1 Bucuresti - Ploiesti intersectia de la Casa Presei s-a blocat iar coloana de masini care circulau bara la bara s-a intins pana la Pod Baneasa.

Mai multe utilaje de deszapezire au fost surprinse blocate in coloana de masini pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf spre Casa Presei.

Astfel, pentru a ajunge la destinatii, foarte multi calatori am mers pe jos mai multe statii pe bulevardul Kisellef.

O ora pentru un tramvai

Si pe bulevardul Dorobanti circulatia a fost bara la bara. In timp ce intersectia din zona Perla era blocata, oamenii asteptau in statiile de tramvai mai bine de o ora pana ca un mijloc de transport sa poata sa ajunga in zona. In schimb, soferii mergeau pe interzis, pe ambele sensuri ale liniilor ferate.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Foto: A1.ro

Gabriel Berca: "111 drumuri judetene sunt blocate si peste 110 localitati izolate"... VIDEO! Starea de alerta in Vrancea. 6.000 de oameni din 21 de sate raman izolati in continuare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x