Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Fratele lui Emi Pian, noi dezvăluiri despre crimă! De unde a pornit scandalul, de fapt. „I s-a promis! El nu a avut cuțit la el”

Fratele lui Emi Pian a făcut noi dezvăluiri despre moartea liderului clanului Duduianu, precizând că ar fi fost vorba despe o crimă cu premeditare și specificând de unde ar fi pornit conflictul.

Fratele lui Emi Pian, noi dezvăluiri despre crimă! De unde a pornit scandalul, de fapt. „I s-a promis! El nu a avut cuțit la el”

„Au existat ameninţări, cred că a plecat de la un conflict de la Ploieşti, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au ameninţat pe fratele meu că îl omoară, pentru nişte bani. Şi văd că s-au ţinut de cuvânt.

Poate că puştii ăştia, care erau acolo, au vrut să se afirme şi să omoare pe unul dintre Duduianu. Fratele meu nu a avut cuţit la el. Nu avea de gând să facă scandal. Poliţia ştie mai bine, chiar mulţumesc pentru că ancheta merge bine.

Fratele meu a fost ucis cu premeditare, i-a promis de la Ploieşti că îl omoară. Acum trei ani, fratele meu, Elvis, a fost tăiat la gât de cumătrul lui Napi”, a spus Grațian, fratele lui Emi Pian, la România TV.

„Nu ne face plăcere să păzim indivizi dubioşi, plini de burţi şi aur! Ne e rușine!”. Scandal în poliție, după moartea lui Emi Pian! Dezvăluiri uimitoare din „culise”

Fratele lui Emi Pian a mai spus că este la dispoziția polițiștilor, în desfășurarea anchetei, și că se simte în siguranță, datorită lor.

„Sunt în stare să vă împușc ca pe iepuri, pentru el!”. Emi Pian a fost amenințat cu moartea, cu șase luni înainte de crimă! Cum a înfuriat un alt interlop

„Am şi eu audiat şi merg al orice oră când mă cheamă. Nu este scos la înaintare puştiul, el este ucigaşul. Eu mă simt în siguranţă acum, datorită poliţiei. Noi ne supunem legilor”, a precizat el.

Fratele lui Emi Pian: „Nu va exista o răzbunare. Respectăm legea”

Cu aceeași ocazie, fratele lui Emi Pian a declarat că nu va exista o răzbunare, în urma crimei, și că el și restul clanului Duduianu vor respecta legea.

„S-a vorbit de răzbunare, de stabor. Nu este vorba despre aşa ceva. Eu aştept ca legea să îşi facă treaba. Noi nu am omorât pe nimeni. Şi cu răzbunare, şi cu staborul, să încheie lumea. Omul la nervi mai vorbeşte prostii, chiar dacă s-a vorbit despre vreo răzbunare, nu o să existe.", a mai declarat Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, la România TV.

Totuși, Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, i-ar vrea morți pe cei care i-au omorât fiul. Mai multe detalii, AICI!

În plus, Ciprian Napy, interlopul acuzat că l-a ucis de Emi Pian, a dezvăluit că are dovezi zdrobitoare despre cei care l-ar fi omorât, de fapt, pe liderul clanului Duduianu. Detalii, AICI!

Recomandari